Соціальна мережа представила нову функцію, яка надає можливість приховувати пости та Stories від певних акаунтів, не відписуючись від них. Користувачі відтепер зможуть самі вибудовувати свою стрічку, щоб доступна для них інформація була більш персоналізована. Детальніше читайте у випуску «Соціальні мережі як чинник інформаційної безпеки» № 10 (С. 9).